Thursday, October 29, 2009

the new teenvogue

Vandaag is de nieuwe teenvogue weer gekomen. Wist je dat een abonnement daarop voor een jaar maar 24 euro is? Inclusief verzendkosten? Moet je maar eens kijken op teenvogue.com.
Ik zag een advertentie van Vans erin, en dat herrinnert me eraan dat mijn allstars te klein zijn... en dat ik nieuwe sneakers wil. Heb net even gekeken op de Vans site, best leuk, maar de kleding is niet helemaal mijn smaak (skate-style).
Ik weet alleen niet heel veel winkels die een grote collectie Vans schoenen hebben vlakbij... (in de buurt bij Rotterdam) Nouja, ze verzenden ook naar Nederland.






Er zit ook een sample in van de nieuwe parfum van Yves Saint Laurent, Parisienne. Echt heel erg lekker! Best prijzig, 50 ml is 65 euro. Misschien voor de Kerst ofzo. Het gezicht van het luchtje is Kate Moss, en ik vind de foto's supermooi!

Op de voorkant staan topmodellen Chanel Iman & Jourdan Dunn. Zelf kende ik ze nog niet, maar het zijn hele mooie modellen. Hieronder wat foto's van hun photoshoot van teenvogue.


Wednesday, October 28, 2009

lipsmackerlove is in the air

Ahh, de vakantie is weer voorbij... Vrijdag wezen shoppen in Antwerpen, veel leuke dingen gekocht. Ik heb een nieuwe donkerblauwe spijkerbroek van de Bershka, een shirt & lang vest van de Pull & Bear, een witte sjaal & muts van de H&M Divided en nieuwe laarzen uit een dure schoenenwinkel waarvan ik de naam niet meer weet, haha.
Heel druk druk druk met school op dit moment, veel proefwerken en huiswerk, vreselijk!

Op 20 november ga ik met een paar van mijn vriendinnen naar de voorpremiére van New Moon, de tweede Twilight-film in Pathé de Kuip (Rotterdam).



Wat denken jullie? Is de tweede beter dan de eerste, of juist niet?

Op dit moment heb ik HEEL VEEL zin in nieuwe lipsmackers, die zijn zoo fijn <3

lipsmackerverlanglijstje:

- berry peach
- cookie dough
- raspberry melon
- red raspberry
- strawberry banana
- strawberry kiwi
- watermelon
- tropical punch
- mango
- m&m's
- skittles (banana berry, raspberry, berry punch, mango peach, watermelon, strawberry)

Ja, dat zijn er iets teveel... Maar ik wil ze echt niet allemaal.
Als je op kisskissbangbang.nl koopt op zondag, krijg je er eentje gratis bij. Dat doe ik misschien nog wel een keer.Als het goed is, komt binnenkort ook de Paul Frank Lipsmacker Collection uit. Ze zien er in ieder geval superleuk uit!